• 12 ΑΠΡ 2016

shop.despinavandi.gr

“Άνοιξε να δεις μία Vogue”μου είπε ένας φίλος μου αρκετά χρόνια πριν, πουσήμερα είναι ένας εξαιρετικός φωτογράφος ο Κώστας Αυγούλης! Κι από τότεάνοιξε ένας καινούργιος κόσμος μπροστά μου, αυτός της υψηλής ραπτικής!

Μέχρι τότε η μόδα δε με απασχολούσε ιδιαίτερα! Ευχαριστώ το Θεό που δενυπήρχε το youtube γι αυτό! Με τι μούτρα θα σας μιλούσα τώρα!Γελάτε ε; Δεν αστειεύομαι καθόλου!

Η κάθε εποχή είχε τα δικά της χαρακτηριστικά στοιχεία, πράγμα που δενκαταλάβαινα τότε! Θεωρούσα πως η βάτα σε ο,τιδήποτε ακουμπούσε τον ώμο,μπλούζα, πουκάμισο κτλ καθώς και η φράντζα-κοκόρι είναι το φυσιολογικό,αφού όλες έτσι ήτανε! Από τη Λίντα Έβανς στη “Δυναστεία” μέχρι και την “Τόλμηκαι γοητεία” του πρώτου καιρού!

Λόγω της δουλειάς μου λοιπόν, άρχισε να με ενδιαφέρει αυτή η διαφορετικήστυλιστική προσέγγιση, που μέχρι τότε, δεν ήταν δυο έννοιες κοντινές!Όλα ξεκίνησαν από ένα λευκό μακρύ Gucci φόρεμα που έκανε τη διαφορά!Έκτοτε αγάπησα πολύ τη μόδα και τα όμορφα ρούχα που πάντα τα θεωρούσααναπόσπαστο κομμάτι των show μου!

Πέρα από αυτό όμως μου αρέσουν γενικά οι καλοντυμένοι άνθρωποι! Και οιάντρες και οι γυναίκες! Χωρίς αυτό να συνεπάγεται υπερφίαλα πράγματα!Και το “καλοντυμένος” έχει να κάνει με την αισθητική και όχι με το πόσο ακριβάπληρώνει κανείς κάτι αναγκαστικά! Καθώς επίσης και με το σωματότυπο τουκαθένα (κι εμένα μου αρέσουν οι μπαλαρίνες αλλά πρέπει να έχεις το ύψος και ταπόδια της Καγιά για να δείχνεις ωραία)!

Έμαθα λοιπόν δύο πράγματα όλα αυτά τα χρόνια σε σχέση με τη μόδα!Αφενός να την προσαρμόζεις εσύ επάνω σου και αφετέρου όσο πιο απλάντύνεσαι τόσο πιο μικρές είναι οι πιθανότητες να προβείς σε στυλιστικάατοπήματα!

Το απλό είναι πάντα κλασικό!

Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησα δειλά να ασχολούμαι με την παραγωγή τουρούχου!

Φέτος αποφάσισα να ασχοληθώ ουσιαστικά γιατί είναι κάτι που αγαπώ και με κάνει χαρούμενη!

Είμαι πάνω από κάθε σχέδιο, κάθε ύφασμα και κάθε λεπτομέρεια κι όλη αυτή ηδιαδικασία, που είναι τόσο δημιουργική, με ενθουσιάζει!

Στόχος μου, να ομορφύνω τη γυναίκα!

Τα ρούχα της συλλογής είναι ρούχα που έχουν να κάνουν καθαρά με τοπροσωπικό μου στυλ!

Τα περισσότερα εμπνευσμένα από το ήλιο, τη θάλασσα και τον αέρα του τόπουμας!

Καλώς ήρθες λοιπόν καλοκαίρι!